Bakgrunnsinformasjon om Triaba

Insights Exchange (Tidligere OpinionHUB/ Cint Panel Exchange): Panelene våre er utarbeidet i samarbeid med Cint AB i Sverige og inngår i deres Insights Exchange  (tidligere OpinionHUB/ Panel Exchange (CPX)) www.cint.com.

Skal du gjennomføre en markedsundersøkelse? Hvis du skal gjennomføre en markedsundersøkelse og ønsker å finne ut hva vi kan tilby, er det bare å sende en e-post til oss. Adressen er frode(at)triaba.com. Triaba har per januar 202021 over 500 000 medlemmer i mer enn 86 land. Gjennom vårt medlemskap i Insights Exchange har vi tilgang til over 130 millioner respondenter i mer enn 130 land.

Triaba samarbeider med Syno International og de vil bistå deg med utsendelse av undersøkelsen. Hvis du trenger hjelp med utforming, koding m.m. tilbys også dette.

Kvalitet i våre data:

Det er lagt til geografisk IP-blokkering og Captcha på våre registrerings sider:

1. GeoIP: MaxMind (www.maxmind.com).

2. Captcha: reCaptcha (www.google.com/recaptcha) .

For mere informasjon om kvaliteten i våre panel, besøk nettsiden til vår partner Cint.com - http://www.cint.com/opinionhub/quality-industry-standards/ .

Medlemskap:

Triaba subscribe and adhere to the AAPOR Code and ESOMAR's Code of Conduct. Medlem av Norsk Markedsanalyse Forening.

Medlemssupport:

Mangler du en betaling for en undersøkelse eller en overføring via Paypal? Eller har du problemer med en undersøkelse? Kontakt Cint support https://cint.zendesk.com/hc/en-us/requests/new. Du finner også svar på de mest vanlige spørsmålene i Cint FAQ: https://cint.zendesk.com/hc/en-us.

Kontaktinformasjon for Triaba

Hvis du har spørsmål, kan du sende Triaba en e-post på: support(at)triaba.com

Adressen til Triaba er:
 

Triaba.com, co/Frode Lorentzen, Lyngveien 2b, 1433 Ås, Norway
 

Besøk http://mytriaba.blogspot.com/ og les nyheter om våre panel.

Se også Privacy Policy for nærmere informasjon om nettsiden. Triaba.com er registrert i Brønnøysundregisteret (www.brreg.no) som enkeltmannsforetak.